Valikko Sulje

MEISTÄ

OLIKOS

Olikos Naulakot Oy on perustettu vuonna 1995. Tarjoamme asiakkaillemme toimivat tekniset ratkaisut laajasta perusvalikoimastamme. Tarpeen mukaan toimitamme tuotteet myös asiakkaiden omien suunnitelmien mukaisina.

Päiväkotiin, kouluun, toimistoon tai omaan kotiin

Seinänaulakot, koukustot, kenkätelineet, pystynaulakot. Valikoimamme on kattava kaikkiin tarpeisiin. Tuotteiden tekniset toteutukset yhdistettynä sisustukselliseen näkemykseen tuottavat kiinnostavia ratkaisuja riippumatta siitä, onko säilytettäviä tuotteita yksi vai tuhat.

Historia

Olikos Naulakot Oy on perustettu vuonna 1995. Toimitilamme ovat alusta lähtien sijainneet Muuramessa. Valikoituneet alihankkijamme toimivat pääosin Muuramen ja Jyväskylän alueella. Tänä päivänä Muuramessa sijaitsevalla tehtaalla työskentelee motivoitunut ammattilaisten joukko, joka vastaa alati kasvaviin säilytyksen haasteisiin ratkaisten kunkin asiakkaan tilannekohtaisen tarpeen.

Tuotesortimenttimme oli aluksi yksi seinänaulakko, koukkusarja ja pystynaulakko. Määrätietoisen työn tuloksena tuotteisto on laajentunut kattavaksi kokoelmaksi tuotteita koteihin, kouluihin, toimistoihin ja päiväkoteihin. Erityisesti päiväkotikalusteiden valikoima on laajentunut nopeasti.